torsdag, april 28, 2011

NY ENERGI...
Det har varit tyst ifrån Vardagskärlek ett tag och anledning till det är att jag och 16 familjemedlemmar till har varit i Egypten. Min farmor fyllde 80 år och bjöd med oss alla till sol och bad i härliga Egypten! Välbehövligt vill jag lova:) Så idag visar jag några favoritkort från resan och om inte alltför många dagar kommer nya kort från renoveringen som är i full gång!















Jag hoppas att ni alla goa bloggare hade en härlig påsk!

Ta hand om er och ha en fin torsdag!

Kram Johanna



7 kommentarer:

the shed sa...

Herreguud, så himla härligt det ser ut!!
Jag har undrat lite vart du tagit vägen men nu förstår jag. Ingen dålig resa..en sån snäll farmor du har! Så gulligt kort på L..
Jag har varit i Hurghada och Kairo, var var ni?

Kram på dig!

Ullis sa...

åh så härligt! Ser underbart ut! Vilket hav!!
Ullis

Luna D Sign sa...

Vilken gullunge du har! Oemotståndlig! Vad skönt med semester i varmare klimat...
Kram Malin

Ardisia sa...

Hehee hade du inte tid att fatta ett beslut ang stolarna under semestern ;) Nä skojar bara, jag vet att det ÄR svårt att fatta beslut emellanåt!

Härliga bilder! Verkar som ni haft en toppenresa. Min gubbe ska till turkiet nästa vecka med sina kompisar, gissa om jag tycker det är orättvist *ler*

Ha en toppenhelg! Kram Mia

the shed sa...

Hej du!
Sitter och bara slappar nu, en sån vecka!
Äntligen är den slut och det roliga kan ta vid, ska bara vara hemma och slappa. Maken föreslog en weekend någonstans men jag vet inte. Det ska tydligen bli sämre väder redan imorgon kväll. Kände att det kunde vara mysigt att bara kura inne. Trodde aldrig att jag skulle säga det men det gör jag. Sen får solen gärna titta fram igen, förstås. Ja, jag tror du fattar..

Puss o kram

ledighetsparadiset solåkra sa...

Så härligt det ser ut. Hoppas du får en bra vecka

Jill i Fyra Rum och Kök sa...

Å så härligt! Himla skönt med semester till sol och värme, det skulle verkligen inte sitta fel. Och så gudomligt söt han är er lille pojk. :-)

Hoppas du har en fin tisdag!