torsdag, augusti 18, 2011

VARDAGSRUM...
Tänkte visa er några bilder från vardagsrummet. Det är mer eller mindre "färdigt", ja för färdig blir man ju aldrig! En lampa över soffbordet saknas och jag skall måla fönsterbrädor vita. Jag är även på jakt efter ett olivträd och en kruka, tunna eller balja till det. Den lilla vita lådan ni ser bredvid skåpet skall också bort, har kvar den då en hel del kablar fortfarande ligger kvar där. Jag och sambon skall ha en barnfri fixar lördag nu på lördag och då skall mycket småpill bli gjort. 

Golvet som ni ser är samma i hela lägenheten. Det är ett vit behandlat furugolv. Jag är nöjd med det men vill få bort lite mer rött pigment så i köket och i hallen skall vi behandla det ytterligare med en vit hårdvax olja. Blir vi nöjda med resultatet så behandlar vi golvet i resten av lägenheten också.

Nu skall jag ägna lite tid åt att kolla vad ni alla har haft för er under sommaren!

Ha en fortsatt fin kväll!

Kram Johanna

4 kommentarer:

Tina sa...

Snyggt, jag får nog blunda när jag kollar bloggarna och golv f o m nu. Jag vill också ha ljusare i hela huset!
Ni har verkligen kommit långt, jag glömde fråga när bebisen kommer?

kram!

kråke sa...

Vad härligt fint ni har fått det:)) Kul med den gamla lådan på väggen och lilla "hyllan" som fotografierna står på...urfint:))

kram på dig...

kråke

Sara sa...

Hejsan! har precis hittat hit! vad fint ni får det! det är skönt när man kan få lite hjälp med barnpassning, så man får ngt gjort hemma utan att hela tiden behöva ha ögon i nacken =)! såg en tidigare bild på ert kök, var har ni köpt den uber-snygga kökslampan över bordet?
ha de gott!

Så Vitt Jag Vet sa...

Gardinstyget känner jag igen.. Finns hos oss oxå !!
Kraam
Sanne