torsdag, december 08, 2011

TRÖTT MEN RASTLÖS...
När man är mammaledig och går hemma väldigt många av dygnets alla timmar som jag gör så tröttnar man fort på mycket av sin inredning. När jag sitter i min mysiga fotölj som blivit min amningsplats så tillbringar jag mycket tid till att fundera på vad jag kan ändra och vad jag vill måla om osv... Sedan finns det självklart saker och möbler som jag aldrig tröttnar på, som mina Tolixstolar som jag älskar och som blivit vintriga och fått fårskinn på sig. När jag sitter i min amningsfotölj har jag perfekt utsikt över köket, min favoritplats här hemma.Här tillbringar jag som sagt många av dygnets alla timmar och då ser jag detta...

Detta inlägg blev inte direkt så väldigt juligt men skall försöka göra ett lite juligare snart!

I Göteborg skiner solen och det är ett riktigt kanonväder ute så jag skall snart bege mig ut på en promenad med lillan innan jag skall hämta lilleman på förskolan.

Kram på er!

Johanna


5 kommentarer:

Tina sa...

Det var ingen dålig utsikt du har, jättefint!
Kul att du är tillbaka igen och att ni mår bra.
Ja, vilket väder! Jag älskar det, vill gärna ha en grön jul.

Kram på dig

kråke sa...

Ser kanonfint ut:)) vem har sagt att man behöver ha juligt..bara man trivs å har det bra:)) mysigt oxå med en liten gossing:))

Kram på dig och ha en härlig helg:))

Ardisia sa...

Hej på dig!
Jag vet precis hur du menar.. Man tröttnar på det mesta när man tillbringar mkt tid hemma.

Köket blev ju jättefint! Ljust & fräscht..
Hoppas vardagen fungerar bra med den lilla nya familjemedlemmen. Vilken mysig tid du lever just nu, njut! Våran bebis fyller ett år om två veckor.. Snift..
Kram Mia

LjuvligaLjung sa...

Vilket underbart hem och vilka söta barn du har!
Ha de fint!
/Michaela

Annas vita hus sa...

Men gud, kikade precis in hos dig och såg att du har mig i din lista bland bloggar som du tycker om. Vad glad jag blir! :) Nu bara måste jag ju lägga till dig i min... är så dålig på att uppdatera den allt eftersom!

Köket ert är otroligt fint! Gillar verkligen matbordet, stolarna och fällarna. Supermysigt!

Kram Anna