torsdag, mars 01, 2012

Tiden...

...räcker inte alltid till helt enkelt! Jag tyckte att jag hade kommit in i ett härligt bloggstimm där jag hade tid för att göra flera egna inlägg varje vecka och tid till att titta in till er andra bloggerskor. Men med småbarn hemma och en sambo som precis opererat sig för diskbråck finns det inte mycket energi över. Men nu är jag här och har lite tid att se efter vad ni har haft för er.
 En liten kvist från årets första hortensia!


Kram Johanna

 

5 kommentarer:

Vita Vardagen sa...

Jag känner igen det där. Man hinner helt enkelt inte med allt man vill. Men bloggandet finns ju alltid kvar, det är tur det :)
Hoppas du har en fin kväll!
Kram Johanna

Anonym sa...

Ibland kan det köra ihop sig, men vi finns kvar!

KRAAM /Tina

Vintage House sa...

ibland finns verkligen inte tiden...
härlig bild
Ha en fin kväll
kram
sandra

Lev Vackert sa...

Lördagen den 19/5 från kl 12.00 Blir det äntligen av!
Vår första bloggträff i Lev Vackert Huset!
Nu är det verkligen dags, att träffas, skratta, luncha, fika och bara njuta av livet och trevligt sällskap- Japp, det är ju en bloggträff som jag talar om så klart! Jag och Ingela har velat haft en i flera år men inte riktigt fått tummen ur (usch gillar inte det uttrycket egentligen, men ni hajar vad jag menar.) Föranmälan ska göras till vitromantik@gmail.com samt en förskottsbetalnings ska göras i samband med anmälan. Detta så att vi kan bjuda på god lunch kycklingssallad, kaffe/te, dryck och kaka. Kostnad 135:-
Vi håller stängt för oss på övervåningen av huset så att vi till en början kan lära känna varandra där och ha lite lotteri och liknande. Vi kommer också kort presentera hur det gick till när vi förverkligade vår dröm om böckerna och butiken. Sen är det givetvis fritt att röra sig i butiken. För er som kanske vill sova kvar finns bra möjligheter bara ett stenkast bort. Se under Fliken Om Kristinehamn på vår hemsida www.levvackert.se

Idaho & Mätz sa...

Hejsan svejsan!

Visst är det svårt att få tiden att räcka till... känner det också med min blogg! Lade precis till dig som länk så att jag lättare ska lyckas kika in och se vad ni har för Er!
Kramisar