lördag, maj 12, 2012

Ett gammalt bakbord...

...blev mitt bästa fynd på loppisen i Hjo! Jag, sambon, dottern och två vänner begav oss till loppisen i Hjo beredda på att göra massa roliga fynd. Vi åkte i god tid då vi har en liten 6 månaders tjej som vi inte visste hur hon skulle sova. När vi väl var framme såg vi att vi var först. Vi parkerade bilen, åt frukost och fixade i ordning lillan och begav oss till huset. Snacka om att vi blev paffa då det helt plötsligt var världens kö, 25 minuter innan loppisen skulle öppna! Hade vi vetat detta hade vi ställt oss längst fram vid repet när vi kom, men men... De bästa fynden försvann garanterat innan jag ens hunnit in i trädgården men lite smått och gott hittade jag och sambon allt och vännerna hittade en massa saker!


Här ser ni fina bakbordet som jag köpte av Anna! Älskar verkligen gammalt trä, tycker det är så vackert.


Den stora burken Svea Choklad och det lilla karet Nejlikor fyndade jag också. Perfekt patina på bägge två!


Idag är det Göteborgsvarvet här i Göteborg (såklart) och jag och familjen skall nog ta oss en sväng in till stora staden och heja på löparna. 2006 sprang jag själv och fick en skaplig tid (ganska precis 2 timmar). Nästa eller nästnästa år har jag lovat mig själv att försöka slå den tiden!

Härlig lördag på er!

Kram Johanna

2 kommentarer:

Lotta Zetterling sa...

Vilket fint bakbord:)Som du skriver gammalt trä är så vackert!!

Kram Lotta

Norr om Köpenhamn sa...

Finfina fynd du gjorde hos Marie. Har pratat flera gånger om att köra dit, men det känns lite långt härifrån. Läste också att där var massor av folk :)
Ha en härlig vecka!
Kram
Ulrika