fredag, juni 29, 2012

För första gången här på bloggen...

...så skall jag visa er lilla hallen här hemma! Och jag kan erkänna att jag tog bort högar av både skor, tröjor och jackor för att göra den anständig:)Bakom dörren som är stängd gömmer sig Livios och Sols rum

 

  Här står jag i köket och fotar hallen, den är inte stor som ni ser!Här ser ni lilla "avlastningsbordet" i form av en sockerlåda. Där lägger vi nycklar, post, plånböcker, solglasögon och lite annat smått och gott som man inte vill ha i fickorna:) Som ni ser ligger alltså köket med en gång till vänster när man kommer in. På golvet innanför dörren har vi mörkgrått klinkers, tåligt mot sandiga och våta små skor:) Hallen rakt fram när man kommer in genom dörren


Ja, det var vår lilla hall! Nu väntas snart besök från Oslo i form av en go väninna och hennes son och det betyder att det blir ett besök till Liseberg imorgon. Mysig helg på er alla!

Kram Johanna


5 kommentarer:

Ljuva Magnolia sa...

Det var flitigt städat ;)
Ser att stora klockan är borta i köket, tröttnat? Jaja, lite ombyte förnöjer :) Det var fint innan men väldigt fint så här med!
Ha det så härligt på Liseberg och åk lite för mig med :) Tänk att jag inte varit där i år ännu, jag som ändå bor granne med stället!

Kram på dig och la familia,
Catta

Tina sa...

Hallen ser så fin ut! Sockerlådan var fiffig och utom räckhåll från en krypande Sol också kanske..?

kramen

Anonym sa...

Jättefint, men det är det alltid.

Hannis sa...

Tycker det var lagom storlek!
Gillar sockerlådan, det är en smart lösning på små ytor.

Hoppas att ni får fint väder på Liseberg nu!

Kram Hannis

Jill i Fyra Rum och Kök sa...

Så fint ni har det. Ljust och härligt. Och vilken bra idé med sockerlådan på väggen.

Ha det gott!