fredag, november 02, 2012

Regnet och jag...

...har många minnen ihop! Jag är en person som börjar gapskratta när jag hamnar i situationer där det helt plötsligt börjar regna eller ändå roligare, ösregna. Som idag, när det äntligen blev uppehåll och jag bestämde mig för att bege mig ut med barnen för att slänga återvinning och även slänga in några maskiner tvätt i tvättstugan. Väl ute så börjar det milt sagt helt plötsligt att ösregna! Med tre stora kassar återvinning i ena handen och ett paraply i andra försöker jag köra en dubbelvagn och samtidigt komma fram i ösregnet. Då händer det, skrattet bubblar upp och jag ställer mig rätt upp och ner och gapskrattar! Jag har även andra härliga minnen från när regnet har överraskat mig. På Karnevalen i Brasilien till exempel, då jag och väninnan dansade på gatan tillsammans med 5 miljoner andra människor och himlen öppnade sig och efter en timmes regnande var det en halv meter vatten på gatorna. Euforisk kände jag mig då! Eller i Thailands djungel, med 25 kilo bagpack på ryggen och ösregnet är ett faktum. Jag och väninnan fick kämpa oss fram genom lianer och vattenfall med apor tjattrandes i träden. Adrenalin och lycka kände jag då! Jag hade kunnat berätta många fler historier om mig och regnet men det blir alldeles för mycket text.
 
 
Dagens bilder visar att jag fått lite fågelfnatt!
 
 
 Olika fåglar i olika färger och former bor i vardagsrummet, och jag tycker att det är så söta!

Nu blir det fredagslunch i form av köttbullar och makaroner för mig och barnen så jag önskar er en härlig fredag fina bloggvänner!

Kram Johanna


8 kommentarer:

Johanna Stålros sa...

Många härliga minnen, vad kan man göra annat än att skratta åt det när det blir så bisarrt ibland;) och att vara ute i regnet och dansa låter ju faktiskt helt underbart.....Fina pippifåglar. Kram

Hannis sa...

Det är så härligt befriande med den typen av skratt!
Och dessutom i ösregn=))
Härligt.

Ha nu en fin helg/Kram Hannis

Ps. Förstår att du saknar dom lugna mornarna.
Konstigt vore det annars=))

Ljuva Magnolia sa...

Jag är likadan, tokiga vi!
Glömmer aldrig när vi bodde i Spanien gumman och du och Lisa skulle hälsa på mig på jobbet (baren Metro) och ni var iklädda varsin svart sopsäck, haha. Och inte fan hade den hjälp heller, två minst sagt dränkt katter såg ni ut som haha!!

Fina fåglar, kram!

H`s enkla vardag sa...

Ja det är nog så att regnet gillar dig!!!! Många fina pippifåglar du visar!
Kram Helena

Industri house sa...

Härligt med goa skratt :)) och härliga fåglar du har därhemma!! Jag önskar dig med en riktigt härlig helg! Kram jessica.

Titti sa...

Fina fåglar och ugglor som bor hemma hos dig .Önskar dig en trevlig helg//Titti

Norr om Köpenhamn sa...

Jag får också lite pippifnatt då o då.....det finns så många söta varianter. Har prisat två stycken i butiken idag, som ska få komma fram nästa vecka då jag gör jul där ute.
Haha....då måste jag bara få berätta när jag gapskrattade sist: nämligen igår. Jag var på Systemet och skulle köpa glögg och vet du, jag fick visa leg. HAHAHA....jag fyller 39 nästa vecka :))))))))) Snacka om gapskratt och 'tack snälla för den komplimangen då'.

Ha en finfin helg vännen!
Kramisar
Ulrika

homeby Lotta vita nyanser sa...

Hej,
tack för din kommentar hos mig, blir alltid lika glad!

Jag tycker om regn..men jag vet inte om jag skrattat åt det..;)

Hoppas du får en toppenhelg!

Kram
Lotta