torsdag, april 10, 2014

Paris

Tyvärr betyder inte dagens rubrik att jag just bokat in en vecka till Paris, utan jag får nöja mig med en tavla tills den dagen kommer då jag äntligen kommer få besöka denna drömmars stad.
 
 

 
 
Godkväll på er! Hoppas att ni alla har haft en fin vecka. Själv har den varit full av olika möten och kvällarna har varit intensiva då vi håller på att göra allt förarbete till vårt altanbygge som är i full gång. Då vår tomt sluttar litegrann har Rickard varit tvungen att gräva ganska mycket och sedan sätta reglar. Men nu börjar snart det roliga (och sedan det ändå roligare som är att inreda altanen såklart)!
 
Nu måste jag hoppa i duschen och skölja ut en hårfärg som sitter i!
 
Sov Gott!
 
Kram Johanna


3 kommentarer:

NIB sa...

Heihei,

vi skriver en spalte i det norske magasinet Rom 123. En vi har vært hjemme hos ønsker å anbefale din blogg til spalten, og vi lurer da på om vi kan låne et bilde til bladet?

Send gjerne bekreftelse på norskeinteriorblogger at gmail.com

Tusen takk:)

Ann Helen

Hanna sa...

så söt tavla
Ha en fin helg!
Hanna

Catarina Alexandersson sa...

Tjabba!
Ja Paris vill jag gärna åka till! Har varit där en gång och jag blev kär, finns huuur mycket vintagebutiker och annat kul som helst! Och oerhört vacker stad, särsklit de gamla delarna tycker jag. Och trappan vid Sacre coeur med utsikt över stan är så mysig, härligt bohemiskt folk brukar spela musik med :)

Har inte blivit av att jag kommenterat reportaget ännu, men jag har sett det och det var jättefint! Så kul =)

Fin tavla och härliga kuddar i bädden.

Kram