torsdag, november 12, 2015

Chalk Paint

För någon månad sedan var jag och Rickard (min sambo för er som inte vet det) och tog oss en titt i Mariedals lanthandel. Det är en cool och driven tjej som heter Sofie som driver den. Hon är bland annat expert på Chalk Paint från Annie Sloan så om ni har funderat på att måla med denna härliga färg, åk till hennes lanthandel och få en massa tips! Hon säljer den också vill säga.
 
Jag har nu målat två av tre väggar i sovrummet med Chalk Paint, i kulören French Grey, och jag är jättenöjd med resultatet.
 
 
 
 
Min fantastiskt vackra Gina kommer från Frankrike och den har jag köpt av finaste Marie med bloggen och webbutiken Vita Ranunkler.

 
De två drömfångarna är gjorda speciellt för mig av indianer som bor i Amazonas i Brasilien.

 
Det härliga fårskinnet har jag köpt hos Ellos och båda lyktorna har jag hittat på loppis vid olika tillfällen. Kuddarna i sängen kommer från Himla och Tine K. Sänglampan är från Bloomingville., sängen från Ikea.
 
 
God eftermiddag!
 
Hur mycket längtar ni till advent och få inreda för jul? I mina fingrar har det börjat klia men jag väntar en vecka till i alla fall. Dock har en rumsgran fått flytta in i vardagsrummet, fler ska de bli.
 
Nu ska jag snart gå och hämta mina två skatter på förskolan och skolan.
 
Kram Johanna


1 kommentar:

Ljuva Magnolia sa...

Hej gumman!

Så himla härligt & vackert det blev! Ombonat och mysigt med lite färg på väggarna :)
Hoppas du mår fint, ta hand om dig, så får vi ses snart tycker jag!

Kram kram