söndag, december 19, 2010

VARDAGSRUM...
Jag tycker mycket om vårat vardagsrum, det är mysigt och ljust och min favoritmöbel finns ju där; soffan. Självklart finns det saker jag gärna hade gjort om, som att lägga in vitt plankgolv. Men vi bor i en hyresrätt och då varken kan eller vill jag lägga pengar på det. Det får bli en annan gång i mitt framtida drömhus:) Sedan hade jag gärna köpt ett nytt soffbord, men vi har en liten buskille här hemma som gärna kör sina bilar på bordet och han både bankar och slår gärna i det också. Förhoppningsvis blir det fler småttingar här hemma så småningom, så det blir att vänta med att köpa nytt bord, om jag inte hittar något helt fantastiskt på loppis eller auktion vill säga:)

 Vårt vardagsrum innan jul och vinterpyntet kom upp.


 Orkideér finns i alla rum i lägenheten, älskar dem!


 Kökslamporna är i vardagrummet på besök eftersom adventsstjärnor för tillfället pryder köksfönstrerna.


Nya gardiner, ny taklampa och söta små nya fattigmansilver spiror i fönstret från Pia H Interiör är nya inslag i vintervardagsrummet.

 Här är vardagsrummet med julgranen.


Sist men inte minst vill jag visa ett kort på mitt nyaste skåp. Jag fik det av världens snällaste granne i sommras. Då var det ljusgult, men efter några dagar i mammas och pappas trädgård, blev det vitt slitet och shabby chic:) Älskar det!

Nu ska jag väcka min lille skrutt som har sovit alldeles för länge nu på dagen. Så går det när man inte sover ordentligt på nätterna...

KRAM KRAM!

1 kommentar:

Ljuva Magnolia sa...

Hej fina! Wow vilken fin blogg du fixat, och vad fint du har gjort i vardagsrummet, bra idé med tv-bänken där ;). Älskar granen!
Ska lägga till dig i min blogglista.
Puss o kram