fredag, februari 18, 2011

TRAPPAN...
Jag har aldrig visat några bilder på trappan innan och hur jag inrett där. Vi har inte bott i vår nuvarande lägenhet speciellt länge och tanken var att nu till våren lägga fokus på just trappan och se vad jag kunnat göra för att göra den lite mysigare. Men nu skall vi flytta igen så den får vara som den är.
Vi bor, som jag nämnt innan, i en etagelägenhet, övervåningen var förut en vind som hyresvärden gjorde om till övervåning. Så trappan inne i lägenheten är en före detta trappuppgångstrappa (vilket knasigt ord det blev) som det lagts en matta på. Den är alltså stor och rymlig och inte alltför snygg enligt min mening.

Nu skall jag äta upp min lunch och återgå till skolböckerna. Senare idag skall jag och sambon åka till nya lägenheten och ta en massa mått! KUL:)

Ha en kalasbra helg allesamman!!

Kram Johanna

3 kommentarer:

Gardenhouse sa...

Kul att kika runt lite hos dig...
Läckert med trappen tycker jag då!
Spännande att flytta in i ny lägenhet, planera förbereda osv.
Sånt charm troll du har till son.

Längtar också till våren, fast här hemma är det mer än en meter snö och -27 så det känns som en bit dit...

Tack för titten Sussi

Jill i Fyra Rum och Kök sa...

Snyggt tycker jag! Läcker detalj i en lägenhet med en så maffig trappa och bra med fönstret mitt i så att det kommer in ljus. Fin detalj med era namn på väggen.

Spännande med ny lägenhet och planera. Vill nästan flytta jag med...men får nog nöja mig med lite renovering... :-)

Ha det gott!

Mamma sa...

Ja, det ska bli spännande att se hur er nya lägenhet kommer att bli. Helt säkert jättefin. Du har så många bra ideér. Hela lägenheten kommer att bli jättefin.

kram mamma