måndag, mars 14, 2011

EN ROS...
Hej alla goa bloggare! Jag hoppas att ni har haft en mysig helg och att ni nu är redo för en ny vecka! För mig har den mest spännande händelsen i helgen varit att vi äntligen köpt vårt kök:) Så nu längtar vi efter att få börja renovera. Vi var även barnlediga en natt i helgen och det var välbehövligt med en hel natts sömn och en frukost i lugn och ro. Jag fick också en underbar ros av Rickard och den är sådär ljuvligt gammelrosa.

Mitt Yankee Candle går i en liknande rosa och får stå bredvid. Att det också doftar underbart gör ju heller inget:)

Nu är det dags att återgå till tentan...

Kram Johanna

5 kommentarer:

Ardisia sa...

Hej! Så kul med ett nytt kök :) Ska bli spännande att följa er renovering sen.. Det är så skönt med ett fräscht, nytt kök kan jag säga :)

Underbart att få vara barnledig över en natt.. Hos oss lär det dröja ett tag innan vi kan bli kan bli barnlediga samtidigt, jag och mannen.. Längtar redan :)
ha en mysig vecka! Kram Mia

the shed sa...

Mm, en sån fin ros! Helt ljuvlig..
Fin header du har fixat, gillar lille L´s blick där. Har ledig måndag och ska iväg på ärenden nu, kanske tar en sväng förbi Kviberg. Spännande med ert nya kök. Wiie, sånt är kul att sätta klorna i. Lycka till med hemtentan..

Kram kram

Inredningsfrun sa...

Vilken mysig blogg jag trillade in på!

Tack för titten och inspirationen.

Å lycka till med tenta-plugget!

// Inredningsfrun som oxå sitter och pluggar :)

Suveliina sa...

I love the picture of a rose. Very beautiful. A new kitchen. That sounds amazing. Good luck with your home exam!!! Have a great week!

Kram Suvi

PS. I have a lottery going on in my blog =)

http://www.ninasskatter.com/ sa...

Å,jeg elsker de lysene!