onsdag, januari 04, 2012

Nytt år, nytt utseende!

God fortsättning på er!
 Hoppas att ni alla mår bra och hoppas att ni har fått en bra start på det nya året. Själv mår jag bra och lillan har sovit i sin säng för första gången (dvs i mer än 20 minuter innan det vaknas och skriks för att lilla fröken minsann inte vill ligga ensam) Så nu håller jag tummarna för att det skall fortsätta såhär!

Nu när det är nytt år är det dags att förändra utseendet litegranna här på bloggen. Ny header och nytt teckensnitt och eventuellt en annan bakgrund. Dock får jag ta en sak i taget och jag börjar med teckensnittet.

Idag visar jag er lite nytt här hemma!
Denna tavla hittade jag i en second hand affär här i Göteborg, då var ramen grönmålad men igår blev den svart, blev toppen bra tycker jag! Den fick en plats på väggen i vardagsrummet, ovanför en Tolixstol som kommer hem till mig i V5, längtar! 


En härlig korg som jag förvarar mina kära inredningstidningar i...


...som fått sin plats bredvid fotöljen i vardagsrummet.


En nätkupa som för tillfället fungerar fågelbur till en liten grå betongfågel.


Här har vi även min lilla Sol som igår var 10 veckor gammal, men redan 7,2 kg väger hon den lilla goseknubbisen! Hennes ben och armar är så goa att klämma och gosa på så det är inte klokt.

Ha det fint!

Kram Johanna

3 kommentarer:

rustik charm sa...

Hej!
Så gosig och söt lilla Sol är:)Här hemma sover Melker i egen säng sedan dag 1, så skönt. Länge sover han oxå, 22-06 och efter matningen(ammar inte) sover han vidare till 09. Så härligt:)

Kul med lite nytt på bloggen, ska bli spännande att se.
Kram Kristina

Lilla Kråkslottet/ Angelica sa...

Så mycket fint du visar här! Jag lär bli fast!! Kram!

Vintage House sa...

vilken härligt goding så söt.....
tack söta för dina ord hos mig....
kram
sandra