tisdag, juli 17, 2012

Borta bra...

...men hemma bäst, så är det! Hoppas att ni alla bloggisar hade en fin vecka och att ni njuter av er semester. Själva hade vi det bra i Skagen med picknick och bus på stränderna, en massa antik och loppisbesök, god mat, djurparksbesök och mysigt strosande på Skagens gator. Tyvärr blev det inget dopp i det ljuvliga havet för badtermometern visade inte mer än 16 grader! Burr, det är för kallt även för badtokiga mig:)Jag låter bilderna tala för sig själva!

Som jag nämnde ovan blev det en hel del loppisbesök och jag och sambon hittade så otroligt mycket fint men mycket fick stanna kvar i Danmark då de vet hur man tar betalt om man säger så! Men många roliga fynd gjorde vi också och de kommer jag visa er framöver här på bloggen.

Nu skall här bryggas kaffe, för vad är väl dagen utan en kopp härligt morgonkaffe?

Kram Johanna

8 kommentarer:

Ljuva Magnolia sa...

Välkomna hem :) Ser riktigt najs ut på bilderna, ska bli kul att se vad ni fyndade för fint!

Kram kram

Bettan sa...

Hej Johanna! :) Blev så glad av din kommentar! Och måste få säga detsamma!!! Blev helt tagen av ert fina hem med :) Nu ska jag sätta mig med en kaffekopp och titta runt ännu mer! :) Tack!

Kram Bettan

Bettan sa...

Hej Johanna! :) Blev så glad av din kommentar! Och måste få säga detsamma!!! Blev helt tagen av ert fina hem med :) Nu ska jag sätta mig med en kaffekopp och titta runt ännu mer! :) Tack!

Kram Bettan

Johanna Stålros sa...

Superfina bider, ser ut att varit trevligt trots att det inte blev något dopp;) Kram

Industri house sa...

Hej johanna! Roligt att höra att ni hade det bra på er semester :) Jag älskar danmark!!och längtar verkligen dit, får se om det kan bli en tur till jul istället :)Va spännande det ska bli att få se vad ni har handlat för fina fynd :) Ha det gott!kram jessica.

En Vacker Vardag ♥ sa...

Underbara bilder du tagit. Skagen verkar vara en vacker plats.

Kram Lotta

Fint o Fult sa...

Ser helt fantastiskt ut! Även om det var kallt i vattnet...
Får nog lägga till Skagen till platser jag måste besöka :)
Spännande att se vad du loppat!
Kram Monica

Anonym sa...

Oj, vilka fina foton du tar. Du har ju också världens finaste objekt.
De goa ungarna... Mamma