torsdag, september 13, 2012

Idag blir det...

...kuddfrossa här på bloggen! Igår kom äntligen min andra efterlängtade Soul of Himla kudde, åh som jag väntat! Men den som väntar på något gott... Igår var jag ju även inne i stora staden en sväng och då passade jag självklart på att besöka några av mina favoritbutiker. Där inhandlades det två kuddar till och nu känner jag att jag har hittat alla kuddar jag behöver till soffan och allt höstmys som kommer att äga rum där. 

 Här får ni se dem!









Jag är väldigt nöjd med denna vit - blå - krispiga känslan som hägrar i vardagsrummet just nu! De olika kuddarna har jag köpt på Indiska, Åhlens och Balders Hage. Soul of Himla kuddarna har jag köpt från webbutikerna Ellis Corner och Julias Vita Drömmar.

Nu blir det en tur ut i det härliga vädret!

Kram Johanna

14 kommentarer:

Unknown sa...

Hola guapa!
Fasen vad fint det blev med nya härliga kuddarna! Jag är oxå ruskigt sugen på ett par nya, men det får vänta..

Puss & kram

Anki sa...

Jag känner oxå för nya, å ännu mer nu när jag ser dina...underbara färger!
Du har så fint!

Ha nu en bra dag & kramen!

Helenas enkla vardag sa...

Älskar också kuddar och från att ha haft enbart vita så måste jag börja köpa mer kuddar så det blir lite mer höstigt!"Jättefint hos dig!
Kram Helena

Tina sa...

Kuddar kan man inte ha för många av, jättefina!

kram

Hemmavid sa...

Kuddar kan man aldrig få för många av.. Ser jättemysigt ut i soffan - skulle gärna vlja krypa upp och mysa lite där..

Ha en fin kväll!
Kramen Jenny

Bettan sa...

Så fiiint! :) Har också haft en riktig kuddig dag!!! :))
Nu börjar höstmyset!!! ;)

Glömde berätta var jag köpt skålarna i köket! På Åhlens kan man numera hitta det mesta!!! :) Blev störtkär i dem när jag slank in där förra veckan!! :)) Tipseletips!

Kraaam Bettan

Mittgodastefinaste sa...

Himla-kuddarna är bara så fina. Nån gång så flyttar det in ett par i vår säng!

Så fint det var att du blandat in lite bokstäver bland fotona!

Kram Jenny

Vita huset 28 sa...

Hej vilka fina kuddar du har skaffat dig.
Ja kuddmani kan man nog säga att jag har, de är överallt. Nu har även dotter som snart fyller 3 fått ta 2 av mina för jag fick inte plats med alla :)

Ha en toppenskön fredag i morgon
Kram camilla

VintageBakery sa...


Vilka härliga kuddar du har införskaffat dej, och härliga färger, super läckra....

Kramar Matilda

Anki sa...

Tack söta du det ska jag göra!
Sov gott du med!

Kram!

TIDSOPTIMISTEN sa...

Vad mysigt det blev med alla kuddar och tänka vad nytt, fräscht och annorlunda det blir med en sån liten förändring i ett rum ;) Gillade medicinflaskorna också i ditt tidigare inlägg - vilket fynd!

Kram Ullis

Vit dröm sa...

Hej Johanna! Det är klart att du får fråga :) Jag började med lchf för ett år sedan pga att jag ville gå ner i vikt. På tre månader hade jag gått ner 10kg och sedan dess har jag fortsatt att äta så och hållt min vikt. Jag mår även mycket bättre när jag äter enl lchf (jag är piggare och har mer ork, min magkatarr har försvunnit samt migränanfall har minskat). Självklart unnar jag mig icke lchfmat ibland men mestadels äter jag enl lchf. Det har blivit en del av min livsstil!
Ha en fin fredag! För min del är det jobb som gäller från 8.00-21-00 puh, ångrar att jag tog ett extra pass på mitt gamla jobb idag. Men, men lite extra cash sitter ju aldrig fel ;)
Kramar Anna

Det Vita Drömhuset sa...

Hej.
Vilket fint hem du har!!! :-)
Tack för din fina kommentar inne hos mig!
Sockerruskorna har jag köpt på loppis i Frankrike, loppis här hemma men även från Etsy eller om det var Ebay. :-) Sök på salt and sugar shakers. :-) En del är i nysilver och en del i silver.

Kram Åse

Fröken Fräken sa...

Jättemysigt! Fast inte kan man väl få tillräckligt med kuddar..?! :-D Enligt herr Fräken har kuddgränsen här hemma överskridits, men jag förstår inte vad han pratar om..?