lördag, januari 12, 2013

Som ett brev...

...på posten kom influensen till mig i måndags! Jag har inte haft influensa på evigheter och så får jag den samma vecka som jag har slutspurt med uppsatsen och behöver plugga febrilt inför opponering. I onsdags var det Rickards tur att få influensa, det har varit en riktigt jobbig vecka minst sagt. Men vet ni vad?! Igår hade jag opponering och det gick bra. Vi är minst godkända och har endast några kompletteringar att göra tills nästa fredag, det känns så otroligt skönt. Fyra månaders slit går äntligen mot sitt slut.
 
Fy vad dålig jag har varit, idag har jag åtminstone ingen feber kvar, men en hosta som river hårt i brösten och en förkylning som gör att jag är rejält lomhörd och ett huvud som känns stort och tungt. Här hemma är det KAOS och jag orkar inte riktigt ta tag i allt som behöver göras. Istället skall jag sätta mig i soffan med två Allt i Hemmet tidningar som jag inte har  hunnit läsa ännu.
 
 
 
 
 
Även den lilla killen i familjen tar det lugnt och pärlar i köket. Han gör ett halsband till sin morfar som skall komma och tillbringa kvällen med oss eftersom min mamma skall ha tjejmiddag hemma.
 
 

 
 
En koncentrerad liten kille, eller liten och liten, om två månader fyller han fyra år. Det kan jag inte riktigt förstå faktiskt.
 
Hoppas att ni får en riktigt mysig lördagskväll tjejer!
 
Kram Johanna
 
 


3 kommentarer:

Hemmavid sa...

Hejsan!

Och grattis till opponeringen! Vad skönt det måste kännas.

Hoppas att ni får en lugn och skön helg så att ni kan återhämta er ordentligt.

Kramen Jenny

Tina sa...

Usch då, jag hade den innan jul. Inget vidare..

Ha en fin kväll

Ljuva Magnolia sa...

Blääää!! Hoppas du blir frisk pronto!! Och stort grattis till opponeringen som du fixade, du är grym helt enkelt =))

Så fin han är Livio, puss på honom, och hela La Familia!
Kram kram