måndag, april 07, 2014

Redo för våren

Igår köpte jag mig årets första nya par skor, ett par som är snygga, sköna och passar både på jobbet och privat. De passar också perfekt ihop med min favoritscarf som jag fick i födelsedagspresent förra året av min bästa vän Hanna. I höstas köpte jag även en jacka som jag inte har använt så mycket men som jag kommer använda desto mer nu i vår. Ett par snygga solbrillor från Thailand fick jag även av mamma och pappa för ett par dagar sedan. Redo för att möta en härlig vår med andra ord!
 
 






 
 
Hej på er! Jag vill tacka er alla söta, rara och vänliga människor som genom mail, FB, telefonsamtal eller här på bloggen har gett mig fantastiskt fin feedback angående reportaget från mitt och familjens hem som var med i lördagens Leva & Bo. Tusen tack för era fina ord och vad kul att ni gillade det! 
 
Nu ska jag hoppa i soffan och mysa med mina barn!
 
Kram Johanna


9 kommentarer:

Unknown sa...

Vad kul att du visar lite kläder!
Tack för fin inspiration!

Ha det fint!

Kram
Lotta

Vitt hus med svarta knutar sa...

Ja nu är du rustad...nu kan våren få komma! Vilka mysiga skor, de ser verkligen sköna ut! Sjalen är jättefin! Jag är en sjal-människa, har flera stycken som jag varvar med att använda. Jag har också en jacka jag köpte i höstas, men det verkar som det tar ett tag innan jag kan använda den för hu vad det är ruggigt ute nu. Våren har visst tagit en paus sa de på vädret på TV.
Ha en fin vecka!
Kram,
Regina

anettan sa...

De är så fina, jag har själv kollat in dessa pjoks men kan nog inte förklara bort för mannen med ytterligare ett sko inköp haha. Kram Anette

Helenas enkla vardag sa...

Vilka fina saker du visar. Missade tyvärr reportaget. men vad kul att vara med där.
Kram helena

Marie maräng sa...

Det blir verkligen en snygg vår outfit!

Önskar dig en fin fortsättning på veckan!
Kram Marie

Mittgodastefinaste sa...

Jättefina skor! Åå det repotaget hade jag så gärna velat se! Kanske kan få tag på det!

Stor kram till dig kära bloggvän!

Kram jenny

Gabriella sa...

Nämen åh så fint du ser ut att ha det hemma!

Hemma på Sjuan sa...

Så fina vårplagg!
Får kolla i Leva & Bo, har den här hemma men inte hunnit läsa den ännu, kram Suss

LantlivsAnette sa...

Sååå fina skor, jag har likadana de är sköna och snygga. Attans att jag missade ditt hem i tidningen...men jag ska kolla igenom din fina blogg istället, Kraaaam Anette