torsdag, maj 22, 2014

Korg

Jag har en förkärlek till korgar, gamla som nya, men de där vintagekorgarna har något speciellt som fångar min uppmärksamhet. Det ska vara en viss färg, och det ser jag direkt.  Precis som när jag föll för en "hängkorg" på loppisen i Hjo för snart 3 veckor sedan. Den hänger för tillfället på min hängare i vardagsrummet. Den stora korgkistan som står på golvet är ett favoritfynd från förra sommarens Smögentripp. I den samlar jag många av alla mina inredningstidningar.
 
 

 
 
Godkväll! Klockan är 23.06 och jag sitter ute på altanen och gör detta inlägg. Vilken heeet dag! Jag är helt slut, det är andra dagen denna veckan som jag gör ett 12 timmars pass på jobbet. I måndags var det föräldramöte som var anledningen och idag var det en show som barnen på skolan hade för nära och kära. Det blev succé men ujujuj vad varmt det var inne i aulan. Efter showen hade alla föräldrar, pedagoger och barn picknick i en park utanför skolan. Så det passar mig ganska bra att det är fredag imorgon. Saknar mina barn extra mycket efter en sådan här vecka. Nu får jag ta och avsluta innan jag blir uppäten av alla envetna mygg!
 
Kram Johanna


3 kommentarer:

Hannis sa...

Men hej sötis!
Så fin du är på bilden uppe i hörnet!

Och vilken korg...
Vacker i nyansen. Det ska vara den lite slitna, använda nyansen.

Så hoppas jag att du får en lugn och skön helg/Kram Hannis

LantlivsAnette sa...

Wow vad fint !! Skönt med helg så du kan vila upp dig. Kraaam Anette

Fint o Fult sa...

Vad fint du har Johanna! Den där kistan är ju bara helt galet snygg...vilket fynd!!! Och det är bra med en stor kista till tidningarna...dom tenderar ju alltid att bli lite för många :)
Ha en fin helg i sommarvärmen, stor kram Monica