tisdag, april 14, 2015

Gula toner

Nu har det gått många veckor sedan mitt senaste inlägg, igen. Ja, ja det är som det är. Påsken har kommit och gått och som ett litet minne står några grenar med vackra små gula blommor kvar i vardagsrummet i favorit urnan. Jag kommer inte ihåg vad blomman heter tyvärr men grenarna är superläckra tycker jag.


Jag visar er idag "läshörnan" i vardagsrummet som går i just gula toner. Jag vill byta ut fåtöljen som är en Ektorp från Ikea mot en ny, men vet inte riktigt vilken jag vill ha så den får stå kvar så länge. Den svarta vägglampan är relativt ny och den är av märket By Rydéns och är köpt på Ellos. Gillar den skarpt. Även fårskinnet kommer från Ellos. Den gamla skolplanschen är ett loppisfynd och kudden är av märket Olsson & Jensen och köpt i webbutiken Blackballoon. Även urnan är köpt hos Blackballoon. Taklampan i råtting som ni skymtar på sista bilden är av märket Bruka design och är köpt i butiken Grandma´s här i hemstaden Göteborg.

Hej på er!

Hoppas att ni alla fina läsare har det toppen nu när vår bästa tid står för dörren. Inläggen kommer väldigt glest just nu och jag vet inte riktigt varför. En blandning antagligen. Som lärare har man alltid extra mycket att göra denna tiden på året med utvecklingssamtal, internationella prov, förberedelser inför vårshow och allt annat mellan himmel och jord som ska vara gjort innan skolavslutning den 11 juni. 

Tills vi ses igen, ha det bäst!

Kram Johanna

3 kommentarer:

Finaste mattan sa...

Vad fint! : )

Hemma på Sjuan sa...

Snyggt i din hörna. Häftig lampa. Kram Suss

Ljuva Magnolia sa...

Äntligen ett inlägg!!
Superfint med snygga lampan där & gult är så himla härlig färg.
Tänk att jag inte varit i ert hus än, galet faktiskt!

Puss puss fina du,
Catta