tisdag, januari 29, 2013

En aningen naken...

...känsla infinner sig i vardagsrummet just nu! För någon vecka sedan plockade jag bort det allra sista julvintriga pyntet, även granriset från takkronan är borta.
 
 
Såhär såg takkronan ut i december...
 
 
 
...och såhär ser den ut nu!
 


Tusen tack för fina ord om mitt skåp i förra inlägget, vad kul att ni tycker om det! Det gör jag också, väldigt mycket. Förutom det stora blå skåpet i barnens rum, är detta skåp det enda jag äger för tillfället. Men i framtiden planerar jag att äga minst ett par till.
 
Idag har vi en riktigt grå och tråkig dag i Göteborg och jag passar då på att tvätta en sisådär sju maskiner tvätt och rensar i badrumsskåp och köksskåp. Det är inget som jag tycker är något vidare kul men det är skönt när man är klar och det är ordning i skåpen!
 
Kram Johanna


8 kommentarer:

Blan betong och gammeldags pioner sa...

Hej fina!! Tycker kronan ser vacker ut trots att den blivit lite "naken" efter jul...det finns ju så mycket fint man kan piffa den med...här på Öland finns det ju obegränsat med vacker murgröna som bara är sååå vackert....åå vilket vackert skåp du ha!!! Jag letar förbrilt efter något nytt..svårt de flesta är alldeles för dyra tycker jag..men den som söker finner Ha en fin vecka kram från Maja

Villa Hvit sa...

Heeeej!!
Visst känns det lite tomt och naket när man tar bort pyntet... men jag tycker din ljuskrona är urfin som den är!!!
Vilket underbart skåp du visade i förra inlägget!!! Bara älskar det!!!
Här är det också grått och tråkigt idag... lite slaskigt... och vårlängtan börjar göra sig påmind på allvar... meeeen det är ju ett tag kvar tills dess ;)))
Bara att bita ihop och vänta...hihi.
Ha det jättebra!!
Kramis Anetthe

Unknown sa...

Tycker den är MYCKET finare utan det gröna, verkligen vacker! Drömmer om ett stort växthus av gamla vita fönster och en sån krona i taket, tänk vad fint det hade varit =))

Ja fy tusan vilken grå och mulen dag, jag och Valentin har varit på öppna förskolan i tre timmar, Josef var hemma och sov middag med Inez ;)

Kram på dig och dina finingar, nu vill jag ses snart!!

Tina sa...

Det var precis vad jag kände mig när jag provade bikinin nyss..hehe.
Kronan är bättre utan det gröna nu när julen är slut, tycker jag.

kram

Unknown sa...

Visst ser den lite naken ut men fin är den!
Vad ska du "pynta " den med nu?

Ha det gott!

Kram
Lotta

Marie maräng sa...

Den är jättefin fast den är lite naken jämfört med hur den såg ut i juletid.

Du kanske kan hitta något annat och pynta den med, björkkvistar, vide, murgröna eller kanske göra textilband/spets hängande lite här o var ;)

Önskar dig god fortsättning på veckan!
Kram Marie

Fröken S sa...

Vilken fin ljuskrona, både med "kläder" och "naken". Vilken mysig blogg du har, vad kul att jag hittade hit!

Unknown sa...

I love the look of "January" - the feel of clean fresh and clutter free. Many of us in NE Pennsylvania keep our Christmas decorations up until Russian Christmas (January 7) because so many friends and neighbors celebrate. I'm not expecting company and will be taking our decorations down this weekend.

Your living room is beautiful!