tisdag, december 10, 2013

En platsbyggd hylla

Ett av de senaste projekten här hemma har varit att platsbygga en hylla i hallen. Rickard har byggt och jag har målat. Nu är den färdig och jag har köpt en del av korgarna som ska vara i den, de kostar en liten slant så jag får köpa ett par då och då. Jag hittade dem på Jysk för dem som undrar. Under tiden så pyntar jag i de lediga facken och inredningstidningar är bra att ha lite varstans. Eller hur?! Till vänster om hyllan hänger man av sig sina ytterkläder och där har jag också en liten tanke om att göra det lite snyggare. Det visar jag er så fort det är färdig!
 
 


 
 
Jag önskar er alla fina besökare en finfin tisdagskväll. Min ska jag spendera i soffan med min älskling!
 
Kram Johanna


7 kommentarer:

VINTAGELINE sa...

Så fint det ble. Koselig med skinnene i trappesvingen.
Ha en fin kveld!

Klem

Marie maräng sa...

Snyggt och praktisk förvaring!

Ha de så gott och stressa lagom!
Kram Marie

Mittgodastefinaste sa...

Så fint! Och den där korgen på trappräcket, underbart! Vi har en sån där korg som står i trappan som är avpassad efter trappstegen men detta var finare!

Kram Jenny

Unknown sa...

Det ser så trevligt ut i din hall!
Hoppas att du får en mysig helg!

Kram
Lotta

Blan betong och gammeldags pioner sa...

Så fin hylla...och korgarna var bara sååååå fina, för det där med förvaring är ju alltid svårt....bor själv i ett litet hus med absolut inga garderober alls....Ha en fin vecka kram från maja

Linda sa...

Snyggt och praktiskt. Det underlättar så otroligt med bra förvaring i en hall. Allas mössor och vantar på rätt plats. :)

Kram Linda

Marie maräng sa...

Önskar dig en riktigt GOD JUL och GOTT NYTT ÅR!

Kram Marie