lördag, februari 08, 2014

Hall

Idag kikar jag in en snabbis och visar en bild från vår lilla hall. Jag har hängt upp två tunna längder framför jackor och skor. Det ser helt ok ut men jag tror att det kommer bli skjutdörrar lite längre fram. En liten taklampa ska också inhandlas men jag tycker att det är svårt med vilken lampa man ska ha i hallen. Jag tycker inte så mycket om plafonder men man ska inte heller behöva slå i skallen i en lampa varje gång man kommer innanför dörren. Nåja, jag skulle nog klara mig men vi har en del långa människor som besöker oss då och då.
 
 
 
 
Godkväll på er! Hoppas att ni har det bra. Här hemma har vi en riktig fixarhelg och vi målar lister, foder, dörrar och annat smått och gott. Vi bygger och fejar i nästan hela radhuset!
 
Kram Johanna


9 kommentarer:

Mittgodastefinaste sa...

Det är så snyggt med det där kaklet i er hall, helt underbart!

Ha en fortsatt fin fixarhelg!

Kram Jenny

Nellie sa...

Gillar inte plafonder heller men ibland funkar ju inget annat. Om man inte gillar spotar på rostfria skenor förståss! MEN nu har jag spanat in en fin plafond i böljande siden!!! Kolla på MIOs hemsida. Tror att den skulle passa superbt till ert urfina kakelgolv. Finns en annan liknande också fr ngn fin butik, antagligen orginalet, som är helt underbar men kostar därefter. Ser den ofta i fina mäklarannonsen fr Östermalmsvåningar. Men i en hall kanske man inte lägger de pengarna på en taklampa. Lycka till!

Nellie sa...

F´låt! När jag skrivit färdigt kommentaren så gick jag själv in på MIOs hemsida för att glutta lite på raringen. Men hittade den inte! Kolla in lampan på bloggen "Lantligt på Svanängen". Vet att den har visats där.

Bara Sara sa...

Det kaklet på golvet är så läckert!

Hanna sa...

fint!
Ha en bra söndag
Hanna

Lady-G sa...

fiiint!! kram och ha en fin Söndag!

Husprojekt Drömhus sa...

Wow vad läckert, älskar kaklet! Snyggt med irislight eller om det är happylights, har också nyligen satt upp det här hemma.
Kram
Tiina

susanne sa...

O vilket fint golv!/Susanne

Marie maräng sa...

Vad fint det ser ut i hallen!
Det där med att hitta lampor är minsann inte lätt.. Lycka till!

Önskar dig en fin start på veckan!
Kram Marie