fredag, februari 14, 2014

Järnsängen

Som många av er redan vet så är en kär ägodel min franska vintagejärnsäng. På ett enkelt sätt ger den vårt hem stor personlighet. Jag har ändrat om lite både i och över järnsängen, foton på barnen har kommit upp på väggen och i järnsängen finns det ett par nya kuddar. En av de nya kuddarna är en alldeles fantastiskt fin grå  långhårig fårskinnskudde. Jag hittade den på Mio och kände direkt att den måste jag bara ha!
  
Äntligen fredag! Ja, för mig har det varit en minst sagt ovanlig vecka. Jag har legat i soffan mer eller mindre hela dagarna då barnen varit på förskolan och Rickard på jobbet. Inget jag är van vid. Denna gången har jag varit tvungen att lyssna på kroppen. Igår vågade jag mig ut på en liten promenad till affären men kände direkt att jag inte borde ha gjort det.
 
Idag ska barnen sova över hos sin mormor och morfar och jag och Rickard ska få ha lite efterlängtad tid tillsammans, inget man är bortskämd med som småbarnsförälder. Dock blir det hemmamys med något gott att äta. Imorgon hade det varit mysigt med en brunch i den stora staden!
 
Ha en finfin fredag!
 
Kram Johanna


5 kommentarer:

Catarina Alexandersson sa...

En varm Alla-Hjärtans dag och kryakram till dig.

Kudden är fantastisk, stod och höll i den senast vi var på Mio men bidde ingen.. ångrar mig lite ;)

Var rädd om dig och din kropp, magkatarr är hemskt.
Jag har fått hypoteros och förmodligen förmaksflimmer (ska kolla med ekg snart), som ett litet tilägg till mina andra sjukdomar. Känner för att lägga mig raklång och garva ihjäl mig åt mitt måndagsexemplar till kropp haha!

Hälsa mannen och ge barnen en kram från mig,
kram Catta

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Fantastiskt fin säng, har aldrig sett med den typen av ändstycken eller vad man ska kalla det. Är i alla fall den finaste jag sett!
Ha en mysig hjärtedag och var rädd om dig.
Kramar
AnnaMaria

HWIT BLOGG sa...

Himmel så fint du har det! Järnsängen är fantastisk...och lampan...ja jag är lyrisk hi hi!
Ha nu en skön kväll!
Varm kram,
Titti

toves sammensurium sa...

Sengen din er helt fantastisk og som du skriver,den skaper virkelig en stemning og er et unikum!Så fint du har gjort det rundt om også,kult!!

Toveklem.)

Pia sa...

Är lite nyfiken på mattorna. Var har du köpt dem?
<3 till ditt fina hem!