onsdag, augusti 29, 2012

Vad kul att...

...ni också tyckte att soffan blev snygg med sin nya vita klädsel! Men vem tycker inte om en vit soffa liksom?!?!!! Vad som också är kul är att så många ofta nämner min gamla trälåda som jag har som en liten "boklåda" på väggen vid fotöljen. Den har jag hittat i svärfars gömmor och den är en av mina absoluta favoritägodelar.

Idag tänkte jag visa er den andra saken som fick följa med mig hem från Ikea, håll till godo!

  
 Ett vitt fårskinn fick följa med hem för att göra en av mina Tolixstolar varm och skön nu när hösten står på dörren. De vita Tolixstolarna i köket har varsitt grått fårskinn som snart också kommer tas fram från källaren. För finns det något negativt alls att säga om de underbara stolarna så är det väl att man blir lite kall i baken av dem om man inte har någon dyna på, speciellt på vintern.

Nu blir det tacos!

Kram Johanna

7 kommentarer:

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Så fint vardagsrum ni har, härligt ljus med så stora fönster. Och visst kan man ha vit soffa, det har vi haft och det har funkat med både barn och hundar. Dom har ju sina favo-ställen, där lägger jag i en pläd. Härligt med fårskinn, passade bra i din stol.
Kramar
AnnaMaria

Mittgodastefinaste sa...

Hej! Jag funderar på en Tolix till min uddastolsamling!

Jag tycker att vita textilier är rätt bra ändå när man har barn eftersom man kan tvätta dem med bleksalt. Jag har två vita kviltar från Indiska över TVsoffan. Det funkar jättebra. Jag har också ett Ikeaskinn i minsta tjejens rum och på tal om att tvätta så hade jag inte riktigt vågat tvätta det men nu gjorde jag det och det blev som nytt! Ha en fin kväll Kram Jenny

kråke sa...

Väldigt snyggt på din tolixstol, mjukar upp intrycket och är nog lite mjukare för baken oxå;)) Vad snygg din vita soffa är oxå i ditt härliga vardagsrum:))

Kram på dig och ha en fortsatt skön vecka:))

kråke

Lilla Kråkslottet/ Angelica sa...

Vardagskärlek är precis vad du gav mig nu!! TACK för go kommentar!!!
Kram!

Johanna Stålros sa...

Tokmysigt;) Kram

Ljuva Magnolia sa...

Mysigt med fårskinn, här hemma är det bara Ebba som har ett par en så länge, men jag funderar på att dra till min släkting och köpa ett par fällar :)

Ha det så bra i gråa Götet idag,
kramen

Monia - mamma till Tuvalie sa...

Hej kära du :) Vill tipsa dig om mina tävlingar!Du kan bland annat vinna ett presentkort hos Online Design, som har såå mycket fin inredning i Shabby-stil :) Det enda du behöver göra för att vara med är att berätta vad du skulle köpa om du vann!

Här hittar du den: http://moniasundgrenjansson.blogg.se/2012/august/tavling-2-st-vinner-presentkort-hos-onlinedesign.html


Tävlar man inte, kan man inte vinna ;) Lycka till :)