onsdag, april 03, 2013

En krans...

...av bruna fjädrar hänger på mitt skåp!
Hej på er alla fina bloggisar! Den senaste tiden har jag funderat en del över min blogg. Varför bloggar jag? Vad vill jag få ut av att blogga? Vad har bloggen för innehåll? Vill jag ändra något? Jag kommer absolut fortsätta att blogga för det tycker jag är väldigt kul och genom min blogg får jag chans att ge utlopp för mitt stora inredningsintresse. Jag är, som ni antagligen redan har märkt, ganska privat av mig. Jag bloggar i huvudsak om inredning och emellanåt visar jag ett par bilder på mina barn. Jag visar aldrig bilder på mig själv och jag pratar väldigt sällan om känslor och åsikter. Detta är något som troligtvis kommer fortsätta att vara så, men det finns en sak som präglar mitt liv väldigt mycket, speciellt just nu, och det är något som jag har lust att dela med mig av här på bloggen. Jag håller redan nu på att förbereda ett första inlägg om detta ämne och tanken är att jag i fortsättningen kommer att göra ett inlägg i veckan som rör just detta. Haha, nu är jag väldig hemlig av mig och det är endast av den anledningen att jag älskar att hålla folk litegrann på sträckbänken.

Snart berättar jag mer!

Kram Johanna
 

9 kommentarer:

Hemmavid sa...

Vilken charmig krans.

Spännande att se vad ditt nya tema kommer att bli ;)

Kramen Jenny

Mittgodastefinaste sa...

Jättefin, jag stod i vår blomsterbutik och höll i en sådan men lämnade den då jag inte tyckte jag kunde unna mig både den och blommor. Jag tänker också mycket på min blogg precis i samma banor som du.
Jag fick en känsla av vad det var du skulle berätta... Ska bli spännande att se vad det är.

Kram till dig Johanna! //Jenny

Ester sa...

Jättefina bilder av ditt skåp och inredningsprylarna. Det där med bloggandets vara eller inte vara är nog något som många funderar på då och då. Jag blir väldigt nyfiken, men jag får väl vänta... :) Varm kram Ester

Vit dröm sa...

Men åh nu undrar jag verkligen vad det är...? hmmm...
Superfin krans iaf, har du gjort den sj?
Jag hoppas iaf att du kommer att fortsätta blogga!
Kram på dig!

Tina sa...

Riktigt fin påskkrans!
Thailand är ju barnfamiljernas paradis, fast jag drar mig gärna undan Berniehotellen hehe..

kram

Blan betong och gammeldags pioner sa...

hej hopp...det där lät spännande bli jättenyfiken!!! Jag tänker nog som du, att man vill blogga om inredning....men jag har märkt på mig själv att det bli oftare lite mer "privata" saker man skriver om...så tänker jag..hrm vill folk verkligen läsa om detta o detta o detta...det ärt kanske en balansgång...men jag tycker du ha en superhärlig blogg o jag blir alltid lika glad av att läsa din blogg!!! Stor kram från Maja

Lantligt i smultronbacken sa...

Nä, nu blev man ju inte alls nå mer nyfiken på vad du har för planer:) Men den som väntar på nåt gott...

Men du, en lampa för 8000kr!!!! Det skulle då bara få vara en dröm för mig det, skulle aldrig i livet lägga så mycket på en lampa oavsett om jag sparat under flera år:))

Kram Teres

http://www.ninasskatter.com/ sa...

Hei::)
Jeg tenker også litt det samme av og til? Hvorfor gidder jeg bruke tid på dette? Men samtid er det et fint pusterom eller en fin hobby for meg. Så treffer jeg så mange flotte bloggvenner- som deg.
Nå ble jeg nyskjerrig på hva du skal blogge om?!!!!?!:)
Ønsker deg en fin helg

http://www.ninasskatter.com/ sa...

Fin krans forresten:)