fredag, januari 10, 2014

Julgranspynt får ny plats

Igår kände jag att det fick vara bra med julen för denna gång! Julgranen åkte ut och adventstjärnor plockades ner. Däremot fick en del av julgranspyntet stanna framme. Pompoms, en girlang med vita papperssvalor och en girlang med grå näverhjärtan fick nya platser!
 
 Två av mina vackra små pompoms fick en plats under en gammal glaskupa.

 Den tredje hängde jag på min svarta Tine K bricka som hänger på en krok i köket. Bredvid ser ni ett av mina senaste vintagefynd, skärbrädan från Frankrike. Även det stora fil de fer underlägget är ett vintagefynd från Frankrike.

Girlangen med pappersvalorna hängde jag upp över gardinerna i köket.
 
 Girlangen med grå näverhjärtan satte jag upp på väggen över soffan där de fyra trägranarna från Tine K satt innan. Längre fram ska denna vägg förmodligen bli en fotovägg men just nu känns det ok såhär. Vi har ju faktiskt ett par månader av vinter framför oss och jag har inte helt bestämt vilken färg som till våren ska få samsas med det grå i vardagsrummet. Har ni?
 
Vad har ni för er ikväll? Själv är det tyst i huset då Sol precis har somnat och Livio och Rickard är på Disney on Ice med min bror och brorsdotter. Funderar på att förbereda någon god nyttig kvällsmat till oss vuxna. Vet inte vad bara. Önskar er en trevlig kväll!
 
Kram Johanna


1 kommentar:

susanne sa...

Ja det där julpyntet kunde allt fått stanna framme ett tag till hos mig också! Fint!/Susanne