söndag, januari 12, 2014

Toner av rosa & nystädat sovrum

Idag bestämde jag mig för att ändra lite i sovrummet. Ut åkte den charmiga gröna stolen och mitt gamla loppade sängbord. Luftigt vill jag ha det! Även kuddarna på sängen åkte ut och in kom två vackra kuddar från Madam Stoltz, köpta hos Lilys and honey. De går i en härlig rosa ton och materialet är i sammet. Jag har en likadan sedan innan, den svarta med kopparmönster som ligger i fåtöljen i vardagsrummet. Har fallit helt för dessa sammetskuddar! Även de två små träljusstakarna som man skymtar i fönstret går i en svagt rosa ton. Mycket mera rosa än såhär blir det nog inte men jag hade inte haft något emot att fynda en gammal pläd/täcke som har rosa i sig och som skulle kunna få ligga lite slarvigt sådär vid fotändan i sängen.
 
(Ja, taklist fattas fortfarande på "plankväggen". Jag är även på jakt efter en ny lampa till sovrumsfönstret, därför hänger adventsstjärnan kvar i detta rum).
 
 

Liten tjej vill gärna vara med sin mamma överallt hon än må gå!
 
 
Hej på er! Hoppas att ni har haft en fin helg. Själv har min helg varit lite kämpig, Rickard har jobbat hela helgen och mitt tålamod med barnen har väl inte varit på topp. Men så är det ibland och då får man ta nya tag och hoppas att nästa helg blir bättre!
 
Kram Johanna

5 kommentarer:

susanne sa...

Så fint det blev! Hoppas du hittar rätt lampa snart då!/Susanne

homeby Lotta vita nyanser sa...

Så enkelt och fint i sovrummet!
Skön känsla med lite nytt!

Ha en fin vecka!

Kram
Lotta

VINTAGELINE sa...

Fresht og fint! Liker putene dine veldig godt!!!

Ønsker deg en god ny uke!
Klem

Helenas enkla vardag sa...

Så rent och snyggt det blev. Kul när man kan göra om lite.
Kram Helena

Kristin Betten sa...

Så vakkert!!
Takk for titten.-)
Kristin