söndag, september 28, 2014

Maileg

Sols Mailegsamling har blivit större sedan hon fick sin första kanin när hon föddes. På Loppis de Lux förra helgen fyndade jag en Mailegkanin med hängslebyxor av Marie, det var hennes döttrar som hade rensat sina rum. Till min förtjusning leker Sol ofta med sina kaniner, hon ger dem fika och hon nattar dem i dockvagnen. En favorit är också att ta av och på kläderna. Av Mia fyndade jag en jättefin "hylla" i en härlig grön färg. Den ska sättas upp på väggen i Sols rum, den passar fint till den rosa fjärilstapeten.


Godmorgon!

Hur kan det komma sig att jag nästan varje vardagsmorgon måste dra upp min son från sängen (ca klockan 7) men på helgerna skuttar han gladeligen upp ur sängen alldeles för tidigt. Som idag när han väckte mig 5.30. Inte ok! Så nu har han och jag varit vakna i 2 timmar och jag känner mig redo för sängen igen. Som tur var somnade i alla fall Sol om igen efter att hon vaknade till när Livio kom in till oss. Jajjemän, med oss menar jag Sol och mig. Rickard sover nämligen de flesta nätter, efter klockan 1-2 på natten i Sols säng. Då vaknar hon och vill till mig och alla sover bäst om Rickard då byter säng. Som tur är somnar han om ganska lätt, det är värre med mig. Ibland blir jag lite tokig när jag tänker på hur mycket i livet som har handlat om jakten på sömn sedan man fick barn. Jag har påverkats väldigt negativt av all den sömnbrist som jag har haft och fortfarande har. Men, men hoppet är det sista som lämnar människan heter det ju.

Nu ska jag mysa en stund till med Livio sedan ska jag förbereda barnens väskor och fixa frukost för idag börjar handbollslekis igen efter ett lååångt uppehåll! Både för Sol och för Livio.

Ha en finfin söndag, här i Göteborg är det riktigt höstruskigt idag.

Kram Johanna

6 kommentarer:

Villa Carl Larsson sa...

Hej! Vad roligt att du klämt på just den mattan och vad skönt att höra att du tyckte om den. Jag har beställt den nu och hoppas hoppas den ska passa hemma hos oss, samt att jag gillar materialet. Du som bor i Gbg har ju massvis med fina butiker att välja bland. Balders Hage är en favorit. Man vill ju gärna klämma och känna live.

Med vänlig hälsning, Josefin

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Det där med morgonpigga ungar känner jag igen! Men det går över när dom blir tonåringar...fniss. Nej jag skojar, det kommer säkert bli mer sova snart för er. Och var det nu den loppisen var, det var fina saker du köpte. Jättefin samling kaniner Sol har.
Kramar/AM

Glamour-Psykologen sa...

Vilken underbar hylla! Är ny här på din blogg, jättemysig verkar den vara - ska läsa lite mera bakåt. Kram på dig, ha en fin vecka!

Catarina Alexandersson sa...

Hola!
Vilken fin samling hon har, så himla härliga de kaninerna :)

Vet du vad, Josef har varit i Salou med jobbet och spelat fotboll i helgen, de bodde i Cambrils men var ute mest i Salou.
Så jäkla kul tycker jag, Tropical hängde de på haha =)

Förresten, jag har flyttat bloggen till ljuvamagnolia.se, välkommen in!

Kram Catta

Marie sa...

Så kul att få se kaninen bland sina nya kaninkompisar!!!

Ha en fin vecka Johanna!
Kramar Marie

Lilla Blanka sa...

Hej!

Vad roligt att du blev nöjd med hyllan!
Det ser jättegulligt ut med de fina kaninerna. ♡

Kram
Mia