tisdag, september 23, 2014

Svart och korg

Som jag har nämnt många gånger tidigare blir jag lite tokig när jag ser snygga föremål gjort i olika slags korg och i kombination med svart är korg riktigt snyggt. På Loppis de Lux fyndade jag en snygg burk av Sandra som är svart med detaljer i korg. Den passade perfekt bredvid min gamla franska bakplåt som hänger på en vägg i köket. Jag fyndade även en liten korg/kruka/skål av Carina som jag ställde hushållspappret i.
Hej tisdag! Burr vad kallt det var imorse.  Nu är nog hösten här på riktigt! Från flipflop och klänning till kängor och mössa på några få dagar. Men inte mig emot, jag gillar hösten och vi har haft en kanonsommar och en härlig höst.

Ha en ljuvlig dag alla fina läsare som kikar in här och skickar fina mail. Tack!

Kram Johanna

5 kommentarer:

Marie maräng sa...

Vilka kanonfina fynd!

Önskar dig en fin hösthelg!
Kram Marie

Mittgodastefinaste sa...

Hallå Johanna! loppis de luxe låter som något jag gärna skulle vilja besöka! Underbara bilder i förra inlägget med gamla järnsängen!

Du undrade över nyttiga surisarna från Ulrika Hoffers bok! Bara tre ingredienser ja! Torkade aprikoser (2 dl) kokosfett (2 msk) och citron (rivet skal av 2 st plus ca i msk saft) Mixa till en massa, forma "kolor" ställ svalt att stelna! Jättegoda!
Önskar dig en underbar helg!
Kram Jenny

Hanna sa...

Åh så fint du har det
Ha en fin helg
Hanna

Linda sa...

Du har så mycket fint hemma hos dig.

Tack för dina ord om min "nya" blogg. De värmer. :) Jag har gjort allt själv och tyckte det var så kul att jag nu har det som extraknäck. Så vill du ha hjälp så kan du kika in här http://www.hemochtrevligheter.se/bloggdesign

Kram Linda

Vintage House sa...

hEJ
kul att den kommer till användning:)
passade alldeles utmärkt hos dig och kuddarna i sängen blev ju perfekta..
Kul att se dig igen och ha en go dag!
Kram