tisdag, september 30, 2014

Återigen det där med prints och tavlor

Som jag har nämnt innan här på bloggen så tycker jag att det är så ruskigt svårt att hitta prints och tavlor som jag tycker om. Ibland kan jag se något som jag tycker är fint men oftast känns det ändå inte rätt. Vet inte om det har att göra med att jag tycker att det blir opersonligt att sätta upp ett motiv eller en text på väggen som finns i väldigt många exemplar. Samtidigt kan man ju göra det personligt genom att placera många olika tavlor i en personlig kombination. I alla fall, hör och häpna, jag har beställt ett jättefint print från webbutiken Julias vita drömmar, det kommer jag visa er när jag har fått det. 

Idag tänkte jag visa er ett annat print som jag föll för men som kostar för mycket för min plånbok just nu, när plåtslagarlönen blivit studiebidrag. Det finns här för er som vill kika närmare.


Bild lånad från webbutiken BISKOPSGÅRDEN


Hej på er alla fina läsare!

Hoppas att ni har fått en bra start på denna vecka. Jag sitter just nu på jobbet och har rast och idag passar jag på att ringa några samtal som jag alltid glömmer och aldrig har tid för. Jag försöker också motstå mitt chokladsug som kommer som ett brev på posten den här tiden på månaden, ibland lyckas jag ibland lyckas jag inte! 

Ha en fortsatt bra tisdag så ses vi en annan dag!

Kram Johanna

3 kommentarer:

HjärtatsVitaHem sa...

Det där med prints och tavlor är svårt tycker jag. Men den va jättefin! :)

Kram Jenny

Hanna sa...

Ha en fin kväll
Hanna

homeby Lotta vita nyanser sa...

Ja du jag tycker också det är svårt med tavlor och sånt, har inte en enda här hemma faktiskt..Dålig på lampor också!!

Men den du visar var ju väldigt fin!

Önskar dig en trevlig helg!

Kram
Lotta