söndag, oktober 19, 2014

Höststädat sovrum

Idag fick jag lust till att städa mitt och Rickards sovrum lite extra när barnen ändå var nöjda och glada för sig själva. Jag tvättade fönster, piskade mattan och bäddade extra lyxigt.Då ett par läsare har frågat mig om jag kan bli bättre på att berätta vart sakerna på mina bilder är köpta så tänkte jag att jag självklart ska bli bättre på just det.


 Sängen kommer från Ikea, fårskinnet likaså. Fårskinnskudden kommer från Mio, det grå överkastet likaså. Mattan som man skymtar nere i högra hörnet är köpt på Hemtex.


De gråmönstrade kuddarna har jag köpt i webbutiken Julias vita drömmar och är av märket Himla. Sängkläderna är nya och jag fick dem av mamma och pappa när jag fyllde år. Stegen är ett loppisfynd. Vägglampan har jag köpt på Balders Hage.
 

Min vackra gina har jag köpt av fina Marie med butiken och webbutiken Vita Ranunkler. Drömfångaren är köpt i Brasilien. Kristallplafonden är köpt på Mio.
 

Knoppbrädan har jag fyndat på loppis och den svarta stormlyktan likaså. 
 


God söndag på er! Har ni haft en fin helg? Själv har jag och familjen haft en ganska lugn hemmahelg med lite aktiviteter som handboll och en lång tur i skogen. Ett besök hos mina föräldrar har vi också hunnit med. Nu ska jag strax börja med middagen, det blir lax- och torskpasta med bladspenat hemma hos oss idag, mums mums!

Kram Johanna

4 kommentarer:

Hanna sa...

så fint

Inger - Soldat Rymans stugor sa...

Verkligen jättefint<3 Kram

På Selmas gata sa...

Jättesnyggt! Vi flyttade tidigare i höstas och sovrummet har blivit gravt underprioriterat kan man säga, längtar efter att få det lite fint där:)

Mittgodastefinaste sa...

Så fint Johanna!

Visst är det underbart att kunna få den där extra lilla tiden till att göra en städnig de luxe!

Kram jenny