söndag, oktober 26, 2014

Kalashelg

Igår fyllde Sol 3 år och då var tjocka släkten här och firade henne. Idag kommer några vänner till mig och Rickard och deras barn. Det var en ganska regnig och grå dag igår och därför var det svårfotat tycker jag. Så håll till godo med dagens bilder!

I dagens inlägg får ni se bilder från kalasköket, enkelt men fint med egengjorda vimplar, guldbanner i fönstret, zebratallrikar, lila servetter och bestick och vinglas från Ikea. En aningen skrynklig duk från Hemtex men tro det eller ej, jag gillar det. I nästa inlägg får ni se hur jag har pyntat i hall och vardagsrum, även där med enkla medel.Godmorgon! 

En aningen trött och sliten bloggerska sitter här vid datorn och gör veckans första inlägg. Man blir trött av att ordna och ha kalas, men det är roligt också! Som tur är har jag mycket fixat redan för kalaset idag och det känns skönt då hela familjen först ska iväg på barnens handbollsträning och lite annat smått och gott. 

Ha en härlig söndag kära bloggisar och läsare. Här i Göteborg är det ruskigt värre!

Kram Johanna

3 kommentarer:

Catarina Alexandersson sa...

Att hon redan är tre är helt galet! Stort grattis till fina Sol i efterskott!
Jättefint dukat och pyntat, så kul att göra extra fint ibland :)

Här är det seeegt idag, men vi har det mysigt. Väldigt tungt att Josef jobbar långpass hela helgen bara, trött på att ha så fruktansvärt lite familjetid tillsammans. Vi går ju om varandra nästan helt vissa veckor. Man sliter ju inte på varann iallafall ;)

Hoppas ni får ytterligare en mysig kalasdag!
Kram Catta

homeby Lotta vita nyanser sa...

Ser så mysigt ut! Tänk att Sol är tre år redan! Grattis i efterskott!

Kikade in i sovrummet så jättefint!!

Ha en fin vecka!

Kram
Lotta

Marie maräng sa...

Grattis i efterskott till Sol!

Så fint ni kalasfixat!

Önskar dig en fortsatt fin vecka!
Kram Marie