fredag, maj 15, 2015

Uteliv!

Så kom äntligen en dag där solen strålade och jag fick ägna mig åt utefix på vår stora härliga altan på baksidan av vårt radhus. Jag kunde även inviga mitt vackra "Baliparasoll" som bästa Catta fixade till ett toppenpris för mig. Tack för det gumman!Det svarta lilla brickbordet har jag köpt på Rusta för 99:-, det passade perfekt att ställa mellan mina två svarta Högstenfåtöljer från Ikea. 


Lounchegruppen som vi köpte förra året på Bauhaus, inte den snyggaste jag vet men funkar helt ok med en fång kuddar, en fårfäll och lite snyggt på bordet. Mattan är köpt på Rusta och är riktigt snygg, den funkar för både inom- och utomhusbruk. Tolixstolar får flytta ut och i min zinktunna har jag planterat en petunia, min favoritblomma nu på sommaren! Där bak skymtar ni min vita trägrupp som hänger med för 5:e säsongen. I år har den dock fått nya svarta dynor och under bordet ligger en svart plastmatta, även den från Rusta.


Saccosäcken har blivit nerhämtad från vinden och den älskar ungarna att mysa i. Mina zinklådor har även de fått petunior i sig och under dem står min nyloppade regissörsstol och ser snygg ut.

God fredag!

Är ni lediga idag tro? Själv har jag jobbat, men det har varit lugna gatan. Ikväll hoppas jag på att kunna slappa lite på altanen och kanske ta en liten promenix med bästisen!

Kram Johanna

4 kommentarer:

Vitt hus med svarta knutar sa...

Så härligt det är nu när man kan ställa fram utemöblerna. Än så länge har vi bara ett litet bord och två stolar framme för när vi har varit lediga har det inte varit så fint väder ännu. Men planterat blommor har jag gjort, bl.a. en svavelgul petunia som är så fin.
Kram,
Regina

Mittgodastefinaste sa...

Åh vilken fin mix av olika utemöbler!

Den där stora mattan, jättefin!

Här har vi sol först idag så idag ska jag greja lite i trädgården!

Kram Jenny

Ljuva Magnolia sa...

Underbart Johanna! Ser verkligen jättehärligt ut, inbjudande, och så rymligt!
Parasollet är så himla fint, blev ju perfekt där bland era fina möbler och piff.

Ha en riktigt go helg gumman,
puss & kram!

Anonym sa...

Vad fint baliparasoll! Jag skulle vilja veta var du har köpt det!

Hälsningar Camilla