fredag, november 01, 2013

Ny lampa

När man flyttar till ett större boende så är det vissa saker som man "på riktigt" måste köpa nytt. Fler lampor är något av det som jag är i behov av och därmed på jakt efter. Lampor är inte det lättaste tycker jag. Det finns otroligt många snygga lampor men att hitta de "rätta" lamporna för varje rum är ändå inte lätt anser jag. För ett par veckor sedan köpte jag dock en lampa som jag länge har spanat efter. En vägglampa att ha över järnsängen.
 
Här är den!

 


Hej på er! Hur har ni det? Själv är jag och familjen precis hemkommen ifrån bästa väninnan och hennes familj. Sonen i familjen fyller 5 år idag och det måste man självklart fira. I morgon är det även dags för barnkalas på ett Lek och Bushus.  Det blir eventuellt också ett besök i en "favoritbutik". På kvällen är det barnfritt, jag och Rickard ska på Halloweenfest och barnen ska vara med sin mormor och morfar. Vad hittar ni på en helg som denna?

Kram Johanna


4 kommentarer:

LOPPISLIV sa...

Håller med, lampor är svårt att hitta, just det där som känns "rätt" Jag har haft jättesvårt att bestämma mig ang badrumslampa till vårt badrum, nu äntligen har jag bestämt mig...velmaja vet du :-))

Jättecharmig lampa du hittat, passar fint där på väggen, och järnsängen...ohlala, sååå fin!!!

Kraaaam Paula

Johanna Stålros sa...

Så himla fint- älskar din järnsäng;) Ha en fin söndag. Kram

homeby Lotta vita nyanser sa...

Jag är faktiskt inge bra på lampor..skulle verkligen vilja vara det..
Lampan du hittat är ju superfin och passar så bra över järnsängen!

Hoppas att du får en fin vecka!
Kram
Lotta

Fru Vintage sa...

Supersnygg lampa! Och kudden th i den fina soffan gillar Fru Vintage! Allt gott till dig! Kram Fru Vintage