lördag, januari 04, 2014

Vee Speers i trappan

Tavlor är något som jag tycker är svårt. Jag tycker om att ha foton i olika storlekar, i olika slags ramar på väggarna. Jag älskar vägglampor, skolplanscher, knoppbrädor och andra småmöbler som man kan sätta upp på väggarna. Men tavlor... Jag är dock sugen på att hitta några få guldkorn som jag kan mixa ihop med mina fotografier. En plansch som jag har spanat in ett tag är en av Vee Speers alla härliga! För några veckor sedan klickade jag hem den och nu pryder den av väggarna i trappan. Under december har även tre Tine K stjärnor fått pryda en vägg i trappan. När de åker ner ska en massa svartvita fotografier komma upp i svarta enkla ramar. Ni får ursäkta kvalitén på ett par av bilderna, vet inte riktigt vad som hände.
 







 
 
Hej på er! Nu var det helg igen efter jobb torsdag-fredag. Idag ska hela familjen gå och se på en stor innebandymatch som spelas här i Kärra där jag bor. Det ena laget är det som Rickard spelar i, han är målvakt. Det ska bli trevligt! Vad ska ni hitta på en lördag som denna?
 
Kram Johanna

13 kommentarer:

Vitt hus med svarta knutar sa...

Tavlan är jättefin! Visst är det fint med svart/vita foton. Önskar dig en god fortsättning på det nya året!
Kram,
Regina

Mittgodastefinaste sa...

Jag är precis likadan! Hyllor krokar och grejer åker upp, speglar också! men tavlor är så svårt!! Nu har jag en plan på en tavelvägg vid matsalsbordet dock!

De där bilderna är så himla fina och den passade jättebra där i trappan. Gillade verkligen dina tre stjärnor sådär i grupp också, ett bra tips!

Jag har varit på flickornas skola på klassrumsstädning så min lördag är redan igång! Ska snart ut på en pw med en kär vän och granne!

Kram Jenny

Fint o Fult sa...

Superfin tavla! Jag har också en Vee Speers här hemma, hon med rosa klänningen, tokgillar alla de där bilderna :) Jag loppar hej vilt med tavlor som jag provar här hemma på väggarna och nu har jag faktiskt ett helt gäng som funkar (och som verkligen inte kostat "skjortan").
Här skall det städas bort det sista av julen och ikväll skall jag ut med bästa väninnan. Ha det så gott, kram Monica

Anonym sa...

Härlig årskrönika.
Ha det gott
kram
AC

Helenas enkla vardag sa...

Tycker också det är svårt med tavlor. Men det ser fint ut i din trapp, de är så fina Vee Spears.
Kram Helena

Johanna Stålros sa...

Visst är det svårt med tavlor!!!! Och de där från Vee Speers de är såå fina har länge tänkt skaffa några själv;) Ha en fin söndag., Kram Johanna

LOPPISLIV sa...

Jättecharmig tavla, så fint motiv!! Ohh så fin års krönika du bjöd på i förra inlägget, och tusen tack för rara ord :-)) du inspirerar lika mycket du också, visst är blogglandia härligt, tänk så mycket ideér och fina hem vi får kika in i :-) du har så himla fin stil!! Kraaam Paula

Camilla/ Rufft och Sött sa...

Heej Johanna!
Tack snälla du för kommentaren hos mig!
Blir i stort sätt aldrig att blogga numera, än mindre kika på bloggar trist nog. Håller mig mest på instagram då det är snabbt och smidigt för mig (och datorn har pajat så jag lånar dotterns...)men jag saknar verkligen bloggandet och de bloggar jag följde, som din!
Kul att se hur ni fått det i ert nya hem, och oj så stora barnen blivit!
Nä, när jag har köpt min nya dator kanske man skulle ta tag i bloggandet igen!
Ha det bra och sköt om dig!
Kram Camilla
Och god fortsättning!

Hannis sa...

Vee Speers är en favorit hos mig. Har boken också som är fantastisk!

Snyggt i din trappa tycker jag!

Hoppas att du har fått en fin start på det nya året.
Kram Hannis

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

För ett tag sen hade jag inga tavlor, nu har jag fått pippi på det. Missade just en jag satt och tvekade om jag skulle köpa, svisch så var den såld! Blev jättefint med din nya, jag gillar när det är lite mörka motiv.
Kramar
AnnaMaria

Unknown sa...

Hej Johanna!
Vad lustigt jag har samma problem som du, har inte en enda tavla, Victor på 21 år tycker att i ska ha mååånga tavlor men jag är urdålig på tavlor.. hm

Fint i din trappa, i alla fall en bra början!

Ha det gott!
Kram
Lotta

Monica, Blogg Betongkrukan sa...

Hej,
Tusen tack för dina lyckönskningar! Jag hoppas också att 2014 skall bli vårt år! Då 2013 definitivt inte var det.

Trevlig helg!
Hälsningar Monica

ps ikväll är det en grön vit match här i stockholm som delar av familjen befinner sig på!!

Lovisa Hammar sa...

Vart kan man köpa denna tavla? :)