lördag, maj 25, 2013

Lite hemlighetsfullt...

...åkte Rickard iväg för att hämta en sak! Hem kom han med den allra finaste morsdagpresenten till mig. En gammal skolplansch med ett härligt sommarmotiv på. I tanken vet jag redan vart den ska sitta i nya radhuset.
 
 
 
 
Eller hur var den fin?!
 
Idag blir det nog en lugn dag på hemmaplan med lite grillat och bad i poolen på altanen. Morgondagen däremot bjuder på både megaloppis i Majorna (Göteborgs s.k. "hippiestadsdel") och sedan morsdagfirande hemma hos mamma och pappa. En morsdag som i år inte kommer bli som vanligt, för mormor kommer inte vara där. Inte fysiskt i alla fall.
 
Ha en fin helg alla fina bloggvänner!
 
Kram Johanna


6 kommentarer:

Hannis sa...

Vilken fin present!
Kommer att göra sig fint i nästa hem.

Hoppas att du får en fin dag idag!
Kram Hannis

Mittgodastefinaste sa...

Åå Just den där planschen är helt underbar! Vilken fin present, det är ju inte helt lätt att få tag på de finaste motiven på skolplanscherna.

Jag var på auktion igår, inomhus tyvärr men just på grund av det så var det ju knappt nåt folk så att allt var superbilligt. Så det var et värt att hänga i den sunkiga lokalen!

Kram Jenny

CONCEPT by JESSICA sa...

Så fin plansch.. Ha fina söndagen, kram

Hanna sa...

jätte fin plansch.
Kram
Hanna

Anna Lantligt på Svanängen sa...

Vilken toppen fin present! Skall ta mig tid någon dag att titta igenom ALLA bilder! Superfina bilder! Önskar dig en bra vecka! Anna

LOPPISLIV sa...

Vilken fin present!! Underbar plansch så härligt sommarmotiv och färgerna är så ljuvliga. Jättefin!!!

Kraaaam Paula